Mikä on klassisen ja Urheiluhieronnan ero?

Huomaatko usein istuvasi pitkiä tunteja etkä pääse pois työpisteeltäsi? Useat työt ovat vaativia ja edellyttävät, että olet paikallasi suurimman osan päivästä. Hartioissa, niskassa ja yläselässä tuntemasi lihasjännitys ja jäykkyys voivat olla tuskallisia ja jopa vammauttavia. Herääminen päänsärkyyn tai väsymykseen ei myöskään ole kovin miellyttävää. Ja jos niitä ei hoideta, nämä ongelmat vain pahenevat ajan myötä.

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta tarjoavat kaksi tehokasta ratkaisua, jotka kohdistuvat kahteen eri tarpeeseen – klassisessa hieronnassa on pehmeät vedot, jotka auttavat rentoutumaan lihaksissa, kun taas urheiluhieronta on intensiivisempi ja pyrkii parantamaan lihaksen elastisuutta. Ota elämäsi hallintaan nyt – kokeile klassista tai urheiluhierontaa saadaksesi helpotusta jäykkyyteen ja kipuihisi!

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan pehmeiden kudosten erilaista muokkausta. Hieronnassa hyödynnetään perusotteita, joilla muokataan kudosta ja vilkastutetaan aineenvaihduntaa. Klassinen hieronta poistaa kipuja, rentouttaa lihaksia ja vilkastuttaa imunestekiertoa.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta nähdään usein terapiamuotona, joka voi auttaa urheilijoita toipumaan paremmin ja osallistumaan urheilutoimintaan. Se keskittyy lihasten, jänteiden, nivelsiteiden ja muiden pehmytkudosrakenteiden hoitoon terveyden palauttamiseksi, jäykkyyden vähentämiseksi, liikeradan parantamiseksi ja yleisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Urheiluhierontahoidoissa käytetään erilaisia hierontatyylejä, syväkudoshierontaa, triggerpisteterapiaa, lihasten mobilisointia ja hermo-lihasterapiaa, jotka auttavat vähentämään kipua ja epämukavuutta vaurioituneilla alueilla. Urheiluhierontaa voidaan käyttää sekä vammojen ehkäisyyn että kuntoutukseen olemassa olevan vamman jälkeen. Tavoitteena on maksimoida nivelten mobilisaatio ja samalla vähentää kipua, tulehdusta, lihasjännitystä ja kireyttä.

Tutustu hierontaan lisää!

Jaathan artikkelia, kiitos.

Jätä kommenttisi